Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Töltse ki a Windows Server 2022 Datacenter licencigényét a Wiresoft 2-magos csomagjaival! A Windows Server 2022 Datacenter Edition kifejezetten a nagyobb, modern adatközpontokban való...
140 007,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - fokozott biztonság a nagy hálózatok számára A Windows Server 2022 Datacenter a Microsoft új szerver operációs rendszere, amely elsősorban a nagyobb vállalatok számára készült. A...
1 060 223,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Rugalmasan egészítse ki a Windows Server 2022 Standard licencigényét a Wiresoft 2-magos csomagjaival! A Windows Server 2022 Standard Editiont kifejezetten a kisebb adatközpontokban való...
23 572,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - nagyobb biztonság a hálózatok számára A Windows Server 2022 Standard a Microsoft új kiszolgáló operációs rendszere. A Windows 10-re épül, és még nagyobb biztonságot és lehetőségeket kínál a...
188 644,00 Ft *

Microsoft Windows Server 2022: Az innováció és a biztonság találkozása

A Windows Server 2022 felfedezése

A Microsoft Windows Server 2022 a Microsoft kiszolgáló operációs rendszerének legújabb generációja, amely korszerű infrastrukturális megoldásokat kínál minden méretű szervezet számára. Elődeinek bevált erősségeire épül, és innovatív technológiákat integrál a hálózati biztonság, a teljesítmény és a rugalmasság javítása érdekében. Ez a rendszer ötvözi a sokéves tapasztalatot és a legújabb technológiai fejlesztéseket, hogy megfeleljen a modern IT-környezetek kihívásainak.

Mi az újdonság a Windows Server 2022-ben?

A Windows Server 2022 olyan új funkciókat vezet be, amelyek a biztonságra, a hibrid felhő integrációjára és a felhasználói élményre összpontosítanak. A kiemelt elemek közé tartozik a továbbfejlesztett többszintű biztonság, a továbbfejlesztett hibrid felhőképességek és a rugalmas platformlehetőségek az alkalmazások és konténerek számára.

A Windows Server 2022 jellemzői és előnyei

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók

A biztonság a Windows Server 2022 egyik fő fókuszpontja. Az olyan funkciók, mint a Secured-core szerver és a fejlett fenyegetésvédelem új Standard címet adnak a szerverek biztonsági technológiájában.

Secured-core szerver

Ez a biztonsági funkció minimalizálja a firmware sebezhetőségek és a fejlett rosszindulatú programok támadásainak kockázatát. A Secured-core szerver a hardver, a firmware és az operációs rendszer védelmének kombinálásával biztosítja, hogy a Windows Server 2022 ellenálló legyen az aktuális fenyegetésekkel szemben.

Hibrid felhő-integráció

Az Azure szolgáltatásokkal való zökkenőmentes integráció biztosítja, hogy a Windows Server 2022 ideális platform legyen a hibrid felhőkörnyezetek számára. Az Azure Arc lehetővé teszi a Windows Server 2022 példányok különböző környezetekben történő kezelését, csökkentve a több felhőből álló erőforrások kezelésének összetettségét.

Azure Arc

Az Azure Arc lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Azure-ban kezeljék kiszolgálópéldányaikat, függetlenül attól, hogy azok helyben, felhőben vagy a peremen futnak. Ez biztosítja az egységes és egyszerűsített kezelést.

Teljesítmény és skálázhatóság

A Windows Server 2022-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagy, teljesítményigényes munkaterhelések igényeinek, és kiemelkedő skálázhatóságot és teljesítményt kínál.

Windows konténerek

A Windows Server 2022-ben a Windows Containers optimalizálásával a fejlesztők és az informatikai szakemberek a csökkentett képméretek és a javított teljesítményfunkciók előnyeit élvezhetik, amelyek lehetővé teszik a hatékony alkalmazásfejlesztést és -kezelést.

Jövőbiztosság a Windows Server 2022-vel

Hosszú távú befektetés

A Windows Server 2022-be való befektetés nemcsak a jelenlegi informatikai igények biztosítását jelenti, hanem a jövőbeli fejlesztésekre való felkészülést is. A rendszeres frissítéseknek és a legújabb technológiák támogatásának köszönhetően a Windows Server 2022 hosszú évekre biztosítja a beruházásokat.

Támogatás és frissítések

A Microsoft elkötelezettsége a Windows Server 2022 támogatása mellett biztosítja, hogy a felhasználók folyamatos fejlesztésekben és frissítésekben részesüljenek, amelyek az operációs rendszer biztonságát és hatékonyságát biztosítják.

A Windows Server 2022 a kiszolgáló operációs rendszerek új korszakát képviseli, amely a biztonságot, a teljesítményt és a hibrid felhőfunkciókat helyezi előtérbe. Ez a szöveg átfogó áttekintést nyújt a legfontosabb újításokról és előnyökről, amelyek ezt az operációs rendszert a modern vállalati IT igényeinek megfelelő, megbízható választássá teszik.

Kategóriák