Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL
Vásárlás Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal A Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) a régi Terminal Server CAL-k utódja. Az RDS egy központosított asztali és alkalmazásplatform, amely többféle lehetőséget kínál az...
7 509,00 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL
Vásárlás Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal A Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) a régi Terminal Server CAL-k utódja. Az RDS egy központosított asztali és alkalmazásplatform, amely többféle lehetőséget kínál az...
7 509,00 Ft *
3 a címről 3

Minden, amit a távoli asztali szolgáltatásokról tudni kell CAL

Mi az a Távoli asztali szolgáltatások CAL?

A Távoli asztali szolgáltatások Client Access License (CAL) egy fontos licencelési komponens, amely lehetővé teszi a szervezetek számára a Microsoft távoli asztali szolgáltatásainak használatát. Ezek a CAL-ok kulcsfontosságúak annak biztosításához, hogy az alkalmazottak távolról csatlakozhassanak, és hozzáférhessenek a kiszolgálóalkalmazásokhoz és asztali gépekhez.

Miért van szükség a Távoli asztali szolgáltatások CAL-ra?

Ha szervezetében távoli asztali szolgáltatásokat használ, biztosítania kell, hogy a szolgáltatásokhoz hozzáférő összes felhasználó rendelkezzen a szükséges licencekkel. A CAL-kra a Microsoft licencfeltételeinek való megfelelés biztosításához van szükség. Érvényes CAL nélkül jogi következményeket kockáztat.

Különbségek a User CAL és a Device CAL

A Távoli asztali szolgáltatások CAL-oknak két típusa létezik: Felhasználói CAL és eszköz CAL. A felhasználói CAL-ok egyéni felhasználókhoz kapcsolódnak, és lehetővé teszik számukra a távoli asztali szolgáltatások különböző eszközökről történő elérését. Az eszköz CAL-ok ezzel szemben konkrét eszközökhöz kapcsolódnak, és több felhasználó számára teszik lehetővé, hogy az adott eszközről bejelentkezzenek.

A távoli asztali szolgáltatások CAL-jának előnyei

A Távoli asztali szolgáltatások CAL-ok használata számos előnnyel jár a vállalat számára. Ezek a következők

Skálázhatóság

A CAL-ok skálázhatók, így a vállalkozás növekedésével együtt növelheti a licencek számát.

Biztonság

A licencelés biztonságos kapcsolatot és hozzáférést biztosít a vállalati adatokhoz, mivel csak az engedélyezett felhasználók vagy eszközök férhetnek hozzá.

Költséghatékonyság

A CAL-ok költséghatékonyak, mivel lehetővé teszik, hogy a felhasználókat vagy eszközöket egyenként licencelje, ahelyett, hogy mindegyikükért fizetne.

Következtetés

A távoli asztali szolgáltatások CAL-ok elengedhetetlenek, ha szervezetében távoli asztali szolgáltatásokat használ. Lehetővé teszik e szolgáltatások zökkenőmentes és engedélyezett használatát, valamint skálázhatóságot, biztonságot és költséghatékonyságot biztosítanak. Győződjön meg róla, hogy szervezete rendelkezik megfelelő licenccel, hogy elkerülje a jogi problémákat, miközben kihasználja e szolgáltatások előnyeit.

Kategóriák