Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 6 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10567
  • VS6-STD-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
344 481,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"

Nagy teljesítményű, megbízható és költséghatékony virtualizációs platformot keres? Akkor a VMware vSphere 6 Standard pontosan az, amire szüksége van. Ez a szoftver mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy vállalkozása beinduljon és működjön a Cloud oldalon. A VMware vSphere 6 Standard segítségével könnyedén konszolidálhatja alkalmazásait kevesebb szerverre, csökkentheti az energiafogyasztást és a hűtési költségeket, javíthatja a rendelkezésre állást és a rugalmasságot, és még sok minden mást. Ráadásul a VMware vSphere 6 Standard intuitív kezelőfelületével és átfogó funkciókészletével még a kezdők számára is könnyen kezelhető. Akkor miért várjunk? Kezdje el még ma a VMware vSphere 6 Standard!

VMware vSphere 6 A Standard egy iparágvezető virtualizációs platform, amely hatékony funkciókat kínál minden méretű vállalkozás számára. A vSphere 6 Standard segítségével kevesebb szerveren konszolidálhatja alkalmazásait, és azonnal pénzt takaríthat meg. Az olyan funkciókkal, mint a hibatűrés és a magas rendelkezésre állás, a szerver meghibásodása esetén is zökkenőmentesen működhet a vállalkozás. VMware vSphere 6 A Standard tökéletes választás azon vállalkozások számára, amelyek a legtöbbet szeretnék kihozni virtuális infrastruktúrájukból.

VMware vSphere 6 Standard egy iparágvezető virtualizációs platform, amely átfogó számítási, tárolási, hálózati és biztonsági képességeket biztosít egyetlen eszközben. A VMware vSphere 6 Standard segítségével kevesebb szerverre konszolidálhatja alkalmazásait, és csökkentheti a tőke- és üzemeltetési költségeket. Emellett javíthatja az alkalmazások rendelkezésre állását és agilitását, és fejlett biztonsági funkciókkal védheti adatait.

 
További linkek "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
1 316 821,90 Ft *