Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 Device CAL a Microsoft Windows Server 2016-hoz, mint használt szoftverhez Ahhoz, hogy a felhasználók a Microsoft Windows Server 2016 összes, a Standard és Datacenter kiadásokban elérhető szolgáltatását használni tudják, az egyik kiadás...
29 808,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 Device CAL a Microsoft Windows Server 2016-hoz, mint használt szoftverhez Ahhoz, hogy a felhasználók a Microsoft Windows Server 2016 összes, a Standard és Datacenter kiadásokban elérhető szolgáltatását használni tudják, az egyik...
54 440,00 Ft *
3 a címről 3

Microsoft CAL for Windows Server: A hatékony szerverkihasználás kulcsa

A Windows Serverhez készült Microsoft Client Access Licences (CAL) a Windows Server platformokat használó vállalatok számára kulcsfontosságú elem. Ez a cikk átfogó bevezetést nyújt a CAL-król, arról, hogyan befolyásolják a szerver kihasználtságát, és hogyan kezelheti őket hatékonyan.

Mik azok a Microsoft CAL-ok Windows Serverhez?

A Microsoft CAL-k olyan licencek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók vagy eszközök számára a Windows Server szolgáltatásainak és funkcióinak elérését. A CAL-k két fő kategóriára oszthatók:

A felhasználói CAL-ok (User CALs) A felhasználói CAL-ok egy adott felhasználó számára biztosítják a Windows Server szolgáltatásaihoz való hozzáférés jogát, függetlenül a használt eszköztől. Ez ideális olyan felhasználók számára, akik különböző eszközökről férnek hozzá a kiszolgálóhoz.

Eszköz CAL-k (Device CALs ) Az eszköz CAL-k egy adott eszköznek adnak jogot a Windows Server szolgáltatásaihoz való hozzáférésre, függetlenül attól, hogy melyik felhasználó használja az eszközt. Ez hasznos a szervezetekben megosztott eszközök esetében.

A megfelelő CAL-kezelés fontossága

A CAL-k megfelelő kezelése kulcsfontosságú annak biztosítása érdekében, hogy a szervezet megfeleljen a megfelelőségi követelményeknek, és elkerülje a felesleges költségeket. A megfelelő számú CAL-ok megléte fontos annak biztosításához, hogy minden felhasználó vagy eszköz zökkenőmentesen hozzáférhessen a Windows Serverhez.

A Google Help Desk legújabb frissítésének szerepe

A Google Help Desk legújabb frissítése olyan funkciókat biztosít, amelyek segítik a szervezeteket a Windows Serverhez tartozó Microsoft CAL-ok hatékony kezelésében. Ezzel a frissítéssel a következőkre van lehetőség:

  1. Automatizálhatja a licencek nyomon követését: Az eszköz lehetővé teszi a CAL-használat és a lejárati dátumok automatikus nyomon követését, hogy mindig elegendő licenc álljon rendelkezésre.

  2. Értesítések és riasztások: Értesítést kaphat a közelgő CAL lejárati dátumokról, és időben cselekedhet az alullicencelés elkerülése érdekében.

  3. Egyszerűsítse a licenckijelölést: Egyszerűen rendelje a CAL-okat felhasználókhoz vagy eszközökhöz, és kövesse nyomon a licencelést.

Következtetés

A Microsoft CAL-k a Windows Serverhez a vállalatok szerverhasználatának alapvető részét képezik. A megfelelő kezeléssel és az olyan eszközökkel, mint a Google Help Desk legújabb frissítése, biztosíthatja, hogy a szerverlicencelés zökkenőmentesen működjön, és a költségek ellenőrzés alatt maradjanak. Válassza ki az igényeinek megfelelő CAL-okat, és kövesse nyomon azokat hatékonyan, hogy biztosítsa a Windows Server zökkenőmentes működését.

Kategóriák