Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10533
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
4 537 914,00 Ft * 5 042 125,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise: A műveletek optimalizálása vállalati szinten

A VMware vRealize Operations 7 Enterprise vezető megoldás az IT-infrastruktúrák vállalati szintű kezelésére és felügyeletére. Ebben a termékismertetőben kiemeljük a Enterprise kiadás kiemelkedő funkcióit és előnyeit.

Mi a VMware vRealize Operations 7 Enterprise?

A VMware vRealize Operations 7 Enterprise egy átfogó platform a nagy szervezetek informatikai erőforrásainak kezelésére és felügyeletére. Betekintést nyújt az IT-infrastruktúra teljesítményébe, kapacitásába és állapotába, és lehetővé teszi, hogy proaktívan reagáljon a problémákra.

A VMware vRealize Operations 7 előnyei Enterprise

 • Teljesítményfigyelés: A megoldás valós idejű felügyeletet és részletes betekintést nyújt a teljes IT-infrastruktúra teljesítményébe, hogy a szűk keresztmetszetek és a teljesítményproblémák korai szakaszban azonosíthatók legyenek.
 • Kapacitástervezés: A VMware vRealize Operations 7 Enterprise támogatja a kapacitástervezést, így biztosítva az erőforrások hatékony kihasználását és a szűk keresztmetszetek elkerülését.
 • Automatizálás: A platform automatizálja a feladatokat és folyamatokat a hatékonyság növelése és a kézi beavatkozás minimalizálása érdekében.

Rugalmasság és skálázhatóság

 • Skálázhatóság: A VMware vRealize Operations 7 Enterprise könnyen telepíthető nagy szervezetekben, összetett IT-környezetekben, és több ezer erőforrást támogat.
 • Integráció: A platform zökkenőmentesen integrálható más VMware termékekkel és harmadik féltől származó eszközökkel, így fejlett funkciókat és képességeket biztosít.
 • Testreszabott műszerfalak: A felhasználók egyéni műszerfalakat hozhatnak létre, hogy a saját igényeiknek leginkább megfelelő információkat jelenítsék meg.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise működés közben

A VMware vRealize Operations 7 Enterprise segítségével a szervezetek:

 • Proaktív hibaelhárítás: A problémák korai felismerése és megoldása, mielőtt azok hatással lennének az üzletmenet folytonosságára.
 • Optimalizálhatják a költségeket: A vállalatok csökkenthetik működési költségeiket az erőforrások hatékony kihasználásával és automatizálásával.
 • Teljesítményoptimalizálás: Az IT-csapatok optimalizálhatják a teljes infrastruktúra teljesítményét és növelhetik a felhasználók elégedettségét.

Összességében a VMware vRealize Operations 7 Enterprise átfogó megoldást kínál a nagy szervezetek IT-erőforrásainak kezelésére és felügyeletére. A teljesítményfigyelés, a kapacitástervezés, az automatizálás, a rugalmasság és a skálázhatóság révén ideális választás azon szervezetek számára, amelyek vállalati szinten szeretnék optimalizálni működésüket.

További linkek "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák