Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10533
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
5 042 124,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise a modern adatközpontok és felhők átfogó üzemeltetési platformja. Integrált teljesítmény-, kapacitás- és konfigurációkezelést biztosít a szoftveresen definiált adatközpontban. vRealize Az Operations 7 fejlett analitikát biztosít a munkaterhelések optimalizálásához a nagyobb hatékonyság és a gyorsabb piacra jutás érdekében.

vRealize Operations 7 Enterprise úgy lett kialakítva, hogy az ügyfelek könnyedén kezelhessék heterogén környezetüket. A platform a különböző forrásokból származó adatok összegyűjtésének képessége révén használható betekintést nyújt, beleértve a VMware vSphere ® , Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® felhőket és más nyilvános Cloud szolgáltatókat. Ezek a betekintések lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy még azelőtt azonosítsák a problémákat, mielőtt azok üzleti zavart okoznának vagy hatással lennének a Service szintmegállapodásokra (SLA).

A vRealize Operations 7 Enterprise megjelenésével a VMware folytatja az innovatív termékek hagyományát. Ez a termék az elődök sikerére épül, és még több funkcióval segíti a vállalkozásokat a teljesítmény és a rendelkezésre állás javításában.

VMware vRealize Az Operations 7 Enterprise egy átfogó üzemeltetés-irányítási megoldás a modern adatközpontok és felhők számára. Intelligens teljesítmény-, kapacitás- és konfigurációkezelést biztosít a teljes szoftveresen definiált infrastruktúra-csomagban. A vRealize Operations 7 Enterprise segítségével optimalizálhatja virtuális gépeit (VM-ek), alkalmazásait és a mögöttes infrastruktúrát a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése érdekében.

vRealize Operations 7 Enterprise intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a környezetében felmerülő problémák egyszerű azonosítását és megoldását. A megoldás fejlett elemzési lehetőségeket is kínál, amelyek mély betekintést nyújtanak a VM-ek, alkalmazások, tárolóeszközök, hálózatok és egyéb eszközök állapotába. Ez lehetővé teszi, hogy jobb döntéseket hozzon arról, hogyan kezelje infrastruktúráját az optimális teljesítmény és hatékonyság érdekében.

További linkek "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 877 017,90 Ft *