Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10606
  • HZ8-STC-10
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
447 856,00 Ft * 497 617,90 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"

VMware Horizon 8 Standard: A virtuális asztali infrastruktúra (VDI) jövője

A VMware Horizon 8 Standard a virtuális asztali infrastruktúra (VDI) új korszakába lép, amely forradalmasítja a vállalati IT-t. Ez a nagy teljesítményű megoldás átfogó platformot biztosít a virtuális asztalok és alkalmazások rendelkezésre bocsátásához, kezeléséhez és védelméhez, lehetővé téve alkalmazottai számára, hogy bárhonnan és bármilyen eszközzel produktívan dolgozzanak.

Zökkenőmentes felhasználói élmény

A VMware Horizon 8 Standard zökkenőmentes és konzisztens felhasználói élményt nyújt az eszközökön keresztül. Fejlett asztali virtualizációs technológiájának köszönhetően a felhasználók bárhonnan hozzáférhetnek asztali gépeikhez és alkalmazásaikhoz anélkül, hogy a teljesítmény vagy a biztonság rovására mennének. Legyen szó Windows, Mac, iOS vagy Android kliensről, a VMware Horizon 8 Standard zökkenőmentes és intuitív felhasználói élményt nyújt.

Skálázhatóság és rugalmasság

A VMware Horizon 8 Standard egyik kiemelkedő jellemzője a rendkívüli skálázhatóság és rugalmasság. Legyen szó akár egy kis részlegről, akár egy nagy szervezetről, a VMware Horizon 8 Standard alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez. Az asztali gépek és alkalmazások gyors és egyszerű skálázásának képességével virtuális asztali infrastruktúráját könnyedén a szervezet változó igényeihez igazíthatja.

Központosított menedzsment és biztonság

A VMware Horizon 8 Standard központi kezelőfelületet biztosít, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára a virtuális asztali infrastruktúra hatékony kezelését és felügyeletét. Az új asztalok és alkalmazások rendelkezésre bocsátásától kezdve a teljesítmény és a biztonság felügyeletéig a VMware Horizon 8 Standard minden olyan eszközt biztosít, amely a környezet optimális működéséhez szükséges. Emellett a VMware Horizon 8 Standard a legjobb biztonsági funkciókat kínálja, amelyek megvédik az adatokat és az alkalmazásokat a fenyegetésektől, és biztosítják a jogszabályi megfelelést.

Költséghatékonyság és ROI

Az asztali infrastruktúrájának a VMware Horizon 8 Standard rendszeren történő konszolidálásával jelentős költségmegtakarítást érhet el, miközben maximalizálhatja az IT-beruházások megtérülését (ROI). A hardver- és üzemeltetési költségek csökkentésével, a menedzsment egyszerűsítésével és az alkalmazottak termelékenységének növelésével csökkentheti a teljes tulajdonlási költséget, miközben javíthatja az IT-infrastruktúra teljesítményét és hatékonyságát.

Következtetés

A VMware Horizon 8 Standard ideális megoldás a nagy teljesítményű és rugalmas virtuális asztali infrastruktúrát (VDI) kereső szervezetek számára. A VMware Horizon 8 Standard kiemelkedő funkcióival és iparágvezető technológiájával az asztali virtualizáció jövőjét jelenti, és a termelékenység és hatékonyság új korszakába repíti vállalkozását.

Tudja meg még ma, hogy a VMware Horizon 8 Standard hogyan alakíthatja át az Ön vállalkozását.

További linkek "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
Kategóriák