Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10603
  • WS17-PLAY-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
43 423,00 Ft * 48 248,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"

Fedezze fel a virtualizáció világát a VMware Workstation Player 17 for Windows alkalmazással

A VMware Workstation Player 17 bemutatása

Üdvözöljük a virtuális gépek világában! A VMware Workstation Player 17 for Windows a lehetőségek sokaságát nyitja meg a fejlesztők, az informatikai szakemberek és a kezdők előtt egyaránt. Ez a nagy teljesítményű szoftver lehetővé teszi virtuális gépek beállítását és futtatását Windows PC-n, mindezt intuitív felhasználói felületen.

Rugalmasság és kompatibilitás

A VMware Workstation Player 17 segítségével virtuális gépeket hozhat létre, futtathat és oszthat meg, akár kezdő, akár tapasztalt profi. A támogatott operációs rendszerek széles választékának köszönhetően - beleértve a Windows, Linux és más operációs rendszerekét - rugalmasan választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelő környezetet. Akár alkalmazásokat szeretne tesztelni, akár új szoftvereket fejleszteni vagy összetett hálózatokat szimulálni, a VMware Workstation Player 17 a megfelelő eszközöket kínálja projektjeihez.

Hatékony funkciók a termelékenység és a biztonság érdekében

Dolgozzon hatékonyabban az olyan funkciókkal, mint a pillanatfelvételek, amelyek lehetővé teszik, hogy rögzítse a virtuális gép egy adott időpontban fennálló állapotát, és szükség esetén visszaállítsa azt. Emellett a VMware Workstation Player 17 biztonságos sandbox-környezetet biztosít, ahol új szoftvereket tesztelhet, vagy gyanús fájlokat futtathat elszigetelten anélkül, hogy veszélyeztetné a gazdabiztonsági operációs rendszert. A virtuális gépek elszigetelésének és a hálózati kapcsolatok vezérlésének lehetőségével megvédheti adatait és magánéletét, miközben a munkáját végzi.

Zökkenőmentes integráció és egyszerű használat

A VMware Workstation Player 17 zökkenőmentes integrációja a munkakörnyezetbe lehetővé teszi a virtuális gépek egyszerű létrehozását, kezelését és megosztását. A felhasználóbarát kezelőfelületnek és az intuitív vezérlőknek köszönhetően gyorsan belevághat, és bonyolult konfigurációk elvégzése nélkül használhatja ki a virtualizációban rejlő összes lehetőséget. A nagy felbontású kijelzők és a többmonitoros beállítások támogatásával könnyedén kezelheti virtuális gépeit, és zökkenőmentesen válthat a különböző rendszerek között.

Tapasztalja meg az IT jövőjét a VMware Workstation Player 17 for Windows segítségével, és fedezze fel a rugalmasság, a termelékenység és a biztonság új dimenzióját. Növelje hatékonyságát, minimalizálja a kockázatokat és tapasztalja meg a virtualizáció határtalan lehetőségeit - mindezt egy kifejezetten az Ön igényeihez tervezett szoftverrel. Kezdje el még ma, és merüljön el az innováció és a lehetőségek világában!

További linkek "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák