Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Fedezze fel a virtualizáció következő szintjét a VMware vSphere 7 Essentials Kit segítségével A VMware vSphere 7 Essentials Kit egy minden egyben csomag a kisvállalkozások számára, amelyek robusztus, skálázható és biztonságtudatos...
137 174,00 Ft *
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard központi platformot biztosít a Management a VMware környezetéhez. Egyszerűsített Management a vSphere környezetekben, nagyobb teljesítményt és skálázhatóságot, valamint fokozott biztonságot kínál. A...
1 620 893,00 Ft *
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - maximalizálja virtualizációját A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit egy átfogó virtualizációs megoldás, amelyet kifejezetten kis- és középvállalkozások számára terveztek. Ezzel a nagy...
1 386 451,00 Ft *
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
VMware vSphere 8 Standard - A következő generációs virtualizációs megoldás A VMware vSphere 8 Standard a legkorszerűbb virtualizációs megoldás, amely segít a vállalatoknak optimalizálni az IT-infrastruktúrát, növelni a teljesítményt és...
358 651,00 Ft *
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
VMware vSphere 8 Enterprise Plus - A legnagyobb teljesítmény és biztonság a virtualizációs környezet számára A VMware vSphere 8 Enterprise Plus a VMware csúcsminőségű virtualizációs megoldása, amely átfogó platformot kínál a...
1 303 622,00 Ft *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard - A virtualizációs környezet központi vezérlése VMware vCenter Server 8 A Standard a vezető megoldás a teljes virtualizációs környezet kezeléséhez és ellenőrzéséhez. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy...
2 038 279,00 Ft *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
VMware vSAN 8 Standard - A szoftveresen definiált tárolási megoldások jövője A VMware vSAN 8 Standard egy korszerű szoftveresen definiált tárolási megoldás, amely segít a szervezeteknek optimalizálni a tárolási infrastruktúrát, növelni a...
716 977,00 Ft *
3 a címről 3

VMware - Az Ön partnere a virtualizációs és felhőmegoldások terén

A VMware a virtualizációs és felhőalapú számítástechnikai technológiák globális vezetője. A VMware átfogó termék- és megoldáskínálata segíti a vállalatokat IT-infrastruktúrájuk korszerűsítésében, a hatékonyság növelésében és a digitális korszak követelményeire való felkészülésben.

A VMware legfontosabb területei

  1. Virtualizáció: A VMware iparágvezető virtualizációs megoldásokat kínál, köztük a VMware vSphere-t, amely a fizikai szervereket virtuális gépekké alakítja át, és lehetővé teszi az erőforrások konszolidálását.
  2. Felhőalapú számítástechnika: Az olyan termékekkel, mint a VMware Cloud Foundation és a VMware Cloud on AWS, a szervezetek kiterjeszthetik infrastruktúrájukat a felhőbe, és hibrid felhőkörnyezeteket hozhatnak létre.
  3. Végfelhasználói számítástechnika: A VMware Horizon lehetővé teszi a virtuális asztalok és alkalmazások rendelkezésre bocsátását a felhasználói mobilitás és termelékenység növelése érdekében.
  4. Hálózat és biztonság: A VMware NSX fejlett hálózati menedzsmentet és biztonságot biztosít a virtualizált környezetek számára.

A VMware előnyei

  • Fokozott hatékonyság: A VMware lehetővé teszi az erőforrás-felhasználás optimalizálását és a szerverek konszolidálását a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése érdekében.
  • Rugalmasság: A vállalatok rugalmasan választhatnak a különböző felhőszolgáltatási lehetőségek között, és IT-infrastruktúrájukat a változó igényekhez igazíthatják.
  • Biztonság: A VMware fejlett biztonsági funkciókat kínál az alkalmazások és adatok virtualizált környezetekben történő védelmére.

A jövő a VMware-rel

A VMware továbbra is az innovációra és a technológiára összpontosít, hogy segítsen a szervezeteknek megfelelni a digitális átalakulás kihívásainak. A VMware folyamatos frissítései és új termékei megoldásokat kínálnak a változó informatikai környezethez.

A VMware legújabb fejlesztései

  • Tanzu: A VMware Tanzu segítségével a vállalatok modern alkalmazásokat fejleszthetnek és kezelhetnek konténerekben és Kubernetes fürtökben.
  • Carbon Black: A VMware Carbon Black fejlett végponti biztonságot és fenyegetésérzékelést biztosít.
  • vRealize Suite: A vRealize Suite átfogó felhőmenedzsmentet és hatékony automatizálást tesz lehetővé.

A VMware megbízható partner a virtualizációs és felhőmegoldások terén. A VMware bevált technológiáival és előremutató innovációival segíti a vállalatokat abban, hogy versenyképesek maradjanak és elérjék céljaikat az informatika rohanó világában. A VMware folyamatos fejlesztései azt mutatják, hogy a vállalat továbbra is az IT-innováció élvonalában van.

Kategóriák